Fit4TheFuture

Fit4TheFuture is een samenwerking tussen Focus Orange, Kennedy Van der Laan en Robidus. Met deze samenwerking bundelen we onze expertise en zorgen wij voor een holistische benadering van het inzetbaarheidsvraagstuk voor werkgevers. Het optimaal inzetbaar maken van je werknemersbestand is het vraagstuk waar wij werkgevers verder in willen ondersteunen.

Je investeert veel tijd en geld om medewerkers gezond en gemotiveerd in te kunnen zetten. Gezondheidsprogramma’s, coaching trajecten en medewerkertevredenheidsonderzoeken hebben allemaal hun functie, maar om grip te krijgen op uitval en verloop is een bredere aanpak nodig. En dat geldt nog sterker als je organisatie ook in de toekomst voldoende arbeidscapaciteit beschikbaar wilt hebben.

Fit4TheFuture helpt werkgevers met het (her)inrichten van hun inzetbaarheidsbeleid. Dit doen wij in drie concrete stappen:

Het optimaal inzetbaar maken van je werknemersbestand is een vraagstuk waar vrijwel iedere organisatie mee worstelt. Wij zien in de markt dat een gefragmenteerde aanpak niet werkt. Om werkgevers optimaal van dienst te kunnen zijn, bieden wij een holistische benadering over meerdere disciplines.

                                                 

Meer weten over Fit4TheFuture? Lees hier het volledige artikel.

De redactie van Focus Orange publiceert met regelmaat artikelen op het gebied van personeelstrategie, beloningen, duurzame inzetbaarheid, pensioen en people analytics. Contact opnemen met de redactie kan via redactie@focusorange.com.

Populaire berichten

Deel dit artikel

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll naar top