Seminar 'Effectief inzetten van onbenut talent' - 27 september 2018

Onze hedendaagse maatschappij en het bedrijfsleven vragen om een vernieuwde aanpak op het gebied van talentontwikkeling. Daarom organiseren wij ter ere van ons 15-jarig jubileum een seminar over ‘Onbenut talent’, in samenwerking met Focus Orange. Het seminar gaat over de veranderende arbeidsmarkt, het pinpointen van talent en de optimale inzet van human capital: alles om te voorkomen dat er kansen en talenten onbenut blijven. Is HR je dagelijkse focus? Of bepaal je het beleid binnen het onderwijs? Dan is dit seminar bedoeld voor jou. Als je het gedachtegoed van EduChild een warm hart toedraagt, kun je volgen hoe we stappen maken in het verbinden van de zakelijke markt met het onderwijs op Flores en samen met lokale overheid voor duurzaamheid staan. Verwacht praktische handvatten en een boeiende interactieve bijeenkomst met gelijkgestemden.

STEUN STICHTING EDUCHILD

Deelname aan dit bijzondere seminar bedraagt € 50,— p.p. De opbrengst komt volledig ten goede van de projecten van EduChild op Flores. Save the date!

Kom ook naar het Seminar Onbenut Talent!
tijd: 27 september van 17.00u – 19.30u 
plaats: Secoya Campus in Papendorp (Utrecht)

De redactie van Focus Orange publiceert met regelmaat artikelen op het gebied van personeelstrategie, beloningen, duurzame inzetbaarheid, pensioen en people analytics. Contact opnemen met de redactie kan via redactie@focusorange.com.

Populaire berichten

Deel dit artikel

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll naar top