Pensioen

Een brede invalshoek

Past de pensioentoezegging nog wel binnen het beloningsbeleid? Ontevreden over uitvoering of kosten? Focus Orange helpt ondernemingen en pensioenfondsen bij alle vraagstukken rondom pensioen. Dit kan voortkomen vanuit brede strategische veranderingen of vanuit een specifieke vraag of wens. We helpen onze klanten bij het scherpstellen van de randvoorwaarden door pensioen vanuit verschillende invalshoeken te bezien. Stakeholdersmanagement is voor ons een essentieel onderdeel voor het slagen van de verandering.  

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen
betekenen? Neem contact op met

Ronald Doornbos

  • 06 50891844
Pensioenbeleid moet passen in de brede context van arbeidsvoorwaarden en moet de identiteit van uw onderneming versterken.
Pensioen vraagstuk

Net even anders

Door geen onderscheid tussen pensioen- en HR-adviseurs te maken, benaderen wij pensioen vanuit een breder perspectief. Dit doen wij volledig onafhankelijk, omdat wij geen baat hebben bij de uiteindelijke beslissing. Wij kijken met een moderne en brede blik naar pensioenvraagstukken en kunnen naar wens van onze klanten nieuwe technologieën inzetten, bijvoorbeeld om onderbouwd inzicht te geven in medewerkersvoorkeuren.  

Onze oplossingen

Ons advies is doelgericht. In onze oplossingen komen verschillende expertisegebieden samen. Ze richten zich op de strategische toegevoegde waarde van werkgeverschap en uitvoering door pensioenfondsen.