People Analytics

Inzicht door data

Hoe kunnen we onderbouwde beslissingen nemen over de optimale inzet van medewerkers? We hebben HR-data, maar missen de inzichten. Focus Orange combineert vakkennis met tools en technologie om data op een snelle manier inzichtelijk te maken met dashboards en analyses. Daarnaast bieden wij de innovatieve kracht van onze Workforce Reporting & People Analytics oplossing Crunchr, waarmee HR-professionals zelfstandig met data aan de slag kunnen gaan.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen
betekenen? Neem contact op met

Dirk Jonker

  • 06 55116377
Snel inspelen op verandering, door slim gebruik te maken van People Analytics: dat maken wij mogelijk.
Technology

Tools & technology

In onze maatwerk aanpak combineren we inhoudelijke HR-kennis met geavanceerde technische tooling om tot de best passende oplossingen te komen. Wij ondersteunen automatisering van HR-processen, maken custom (online) tools voor onder meer Strategic Workforce Planning, KPI dashboards en online 360° feedback.

Crunchr helpt organisaties bij het optimaliseren van organisatieresultaten door middel van People Analytics.

Crunchr

Vanuit onze jarenlange ervaring met HR-data hebben wij in 2014 Crunchr ontwikkeld: onze online Workforce Reporting & People Analytics oplossing waarmee HR-professionals zelfstandig aan de slag kunnen. Hiermee maken wij data inzichtelijk en voor iedereen toegankelijk. Lees hier meer over Crunchr.

Onze oplossingen

Ons advies is doelgericht. In onze oplossingen komen verschillende expertisegebieden samen. Ze richten zich op de strategische toegevoegde waarde van werkgeverschap en uitvoering door pensioenfondsen.