Focus Orange breidt uit naar Eindhoven

Vanaf deze maand opent Focus Orange, naast haar kantoor in Amsterdam, haar deuren in Brainport Eindhoven (Kastanjelaan 400, 5616 LZ Eindhoven).

De bedrijvigheid en innovatie in de regio groeit sterk en ondernemingen moeten hun uiterste best doen om mensen aan te trekken, te binden en om razendsnel te ontwikkelen. Dat stelt hoge eisen aan de personele organisatie, die behoefte heeft aan dienstverlening met lokale kennis en aanwezigheid die Focus Orange levert.

Focus Orange en zusteronderneming Crunchr bieden een vernieuwende, kwantitatief gedreven aanpak. Met inmiddels 55 medewerkers adviseren wij meer dan 150 ondernemingen en instellingen op het vlak van personeelsstrategie, pensioen, beloningsbeleid en total rewards, evenals in de ontwikkeling en implementatie van workforce analytics. Daarnaast bieden wij vanuit ons netwerk interim HR-oplossingen op directie- en managementniveau.

De activiteiten vanuit het nieuwe kantoor in Eindhoven worden gecoördineerd door Ton Winkels en Iris Cremers.

Ton Winkels heeft een brede ervaring met arbeidsvoorwaardelijke vraagstukken als directeur en als consultant. Hij is aanspreekpunt voor advisering op het gebied van pensioen, duurzame inzetbaarheid en workforce analytics.

Iris Cremers heeft meer dan 15 jaar ervaring als consultant en HR-directeur. Zij is het aanspreekpunt voor beloningsbeleid, functiewaardering, HR-strategie en processen en interim HR oplossingen.

Lees het volledige persbericht hier.

De redactie van Focus Orange publiceert met regelmaat artikelen op het gebied van personeelstrategie, beloningen, duurzame inzetbaarheid, pensioen en people analytics. Contact opnemen met de redactie kan via redactie@focusorange.com.

Populaire berichten

Deel dit artikel

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll naar top