Marloes Weerts en Ton Winkels versterken Focus Orange

Focus Orange is blij en trots om onze nieuwe collega’s Marloes Weerts en Ton Winkels te verwelkomen. Beiden zullen zich richten op het gebied van kwantitatieve HR- domeinen, zoals pensioen en vraagstukken op het terrein van optimaliseren van workforce en beloningsstrategieën. Daarbij zullen zij nauw samenwerken met de specialisten van Focus Orange op het gebied van total rewards, executive remuneration en people analytics. Met de komst van Ton en Marloes zal de advisering op pensioengebied door Focus Orange verder verbreed en verdiept worden.

Over Marloes
Marloes brengt als bedrijfskundige 14 jaar ervaring in als deskundige op pensioengebied en strategische HR-vraagstukken, die zij opbouwde bij Willis Towers Watson. Binnen Willis Towers Watson was zij jaren verantwoordelijk voor het herontwerpen van pensioenregelingen en daarnaast hield zij zich bezig met strategische vraagstukken rondom het thema duurzame inzetbaarheid.

Over Ton
Ton brengt als econoom, bedrijfskundige en gecertificeerd financieel planner 30 jaar ervaring in als deskundige op pensioengebied die hij opbouwde bij Nationale-Nederlanden, Mercer en als partner/aandeelhouder van Towers Perrin. In de afgelopen 5 jaar gaf hij leiding aan de oprichting en expansie van LifeSight, de premiepensioeninstelling van Willis Towers Watson. In deze rol gaf hij actief sturing aan de administratie, verzekeringen, vermogensbeheer, governance en persoonlijke communicatie van deze nieuwe uitvoeringsorganisatie.

Lees hier het persbericht van Marloes Weerts en hier het volledige bericht over de komst van Ton Winkels.

De redactie van Focus Orange publiceert met regelmaat artikelen op het gebied van personeelstrategie, beloningen, duurzame inzetbaarheid, pensioen en people analytics. Contact opnemen met de redactie kan via redactie@focusorange.com.

Populaire berichten

Deel dit artikel

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll naar top