Dirk Jonker verkozen tot Actuaris van het Jaar 2017

Dirk Jonker is uitgeroepen tot Actuaris van het Jaar 2017. De oprichter van Focus Orange en grondlegger van analytics platform Crunchr, won de prijs onder meer dankzij zijn vernieuwende en ondernemende manier van werken. De jury prees hem onder andere voor “de manier waarop hij de vertaalslag weet te maken naar wat aankomende actuarissen nodig hebben in hun opleiding”.

Het Actuarieel Podium, een initiatief van FTE Actuarieel, reikt sinds 2012 jaarlijks de Actuaris van het Jaar Prijs uitDe prijs is een initiatief om actuarieel specialisten die een duidelijke voortrekkersrol vervullen in de profilering van de actuariële beroepsgroep, publiekelijk te waarderen. Ook dit jaar werd uitgekeken naar professionals die een bijzondere prestatie hebben geleverd en bijdragen aan de maatschappelijke zichtbaarheid van de beroepsgroep.

Eerder deze week, tijdens de zesde editie van de jaarlijkse Actuarisdag in Zeist, was het Dirk Jonker die de prijs in ontvangst mocht nemen. Tot de bekendmaking behoorde hij samen met Wichert Hoekert (voorzitter afdeling Vaktechniek Retirement Solutions bij Willis Towers Watson), Servaas Houben (Manager actuariaat ENNIA Curaçao) en Sabijn Timmers (Chief Risk Officer van Triodos Bank Group) tot de vier finalisten.

Lees het volledige artikel van Consultancy.nl en lees het volledige artikel van PensioenPro.

Dirk Jonker verkozen tot Actuaris van het Jaar 2017

De redactie van Focus Orange publiceert met regelmaat artikelen op het gebied van personeelstrategie, beloningen, duurzame inzetbaarheid, pensioen en people analytics. Contact opnemen met de redactie kan via redactie@focusorange.com.

Populaire berichten

Deel dit artikel

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll naar top