Event: Update yourself!

15 november 2018 | 15:30 - 17:30 | Microlab Eindhoven

Kennedy Van der Laan, Treams en Focus Orange roepen je op: Update yourself!
In deze snelle tijd is het bijna onmogelijk om alle ontwikkelingen bij te houden. Wij helpen je daarbij. 


Welke impact hebben de voorliggende wetswijzigingen op HR?

In 2018 zijn meerdere wetswijzigingen voor de komende jaren op de agenda gezet, hoe kun je hier het beste op in spelen? Ook de Hoge Raad was actief het afgelopen jaar. Hij sprak zich onder meer uit over het recht op loon na een (onterecht) ontslag op staande voet en het recht op een gedeeltelijke transitievergoeding bij deeltijdontslag. Marieke Opdam, arbeidsrechtspecialist bij Kennedy Van der Laan, praat je hierover bij en zal je voorzien van praktische handvatten.

Wat betekent de opkomst voor Artificial Intelligence voor HR?
Welke kansen en oplossingen biedt artificial intelligence? Iris Zonneveldt, CEO van Treams én HR Talent of the Year, daagt jou uit om samen de toekomst van HR-technologie vorm te geven. In een interactieve workshop gaat zij op basis van Design Thinking samen met jou aan de slag!

Hoe kun je met slimmere arbeidsvoorwaarden de juiste medewerkers binden en duurzaam inzetten?
Als je weet wat (nieuwe) medewerkers willen, kun je arbeidsvoorwaarden optimaler inzetten zonder de kosten te verhogen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden vertellen total rewards-specialisten Iris Cremers en Ton Winkels, van Focus Orange hoe je dit doet.

Wil je bijgepraat én geprikkeld worden, dan zien we je graag donderdag 15 november a.s. van 15.30 - 17.30 uur met aansluitend een borrel in het Microlab! Meld je gratis aan.

 

Locatie
Microlab
Kastanjelaan 400 te Eindhoven
Bekijk route in Google Maps

Contact en informatie
Indien u vragen heeft over de cursus, neem dan contact op met Bianca Evers.
Neem contact op

Geschreven door

Iris Cremers heeft meer dan 15 jaar ervaring in vele aspecten van het HR-vak, als consultant en als HR-directeur. Haar expertise ligt op het vlak van Total Rewards, Functiewaardering, HR-strategie en HR-processen. Samen met Ton Winkels is ze verantwoordelijk voor het kantoor van Focus Orange in Eindhoven.

Populaire berichten

Deel dit artikel

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll naar top