Ardea Zijlstra

Ardea Zijlstra

Associate Consultant | TOTAL REWARDS | ADVISERING RVC

Na een jaar gewerkt te hebben als e-commerce consultant ben ik in september 2020 gestart bij Focus Orange als Associate Consultant. Binnen deze rol ben ik nauw betrokken bij uiteenlopende trajecten, variërend van het updaten van functiewaarderingstools tot het analyseren van de competitiviteit van verschillende salarisbeleidsvormen.

Vanuit mijn achtergrond in gedragseconomie en mijn werkervaring binnen de IT sector ben ik zeer gemotiveerd om door middel van data gedragspatronen te herkennen en deze inzichtelijk te maken. Naast het inhoudelijke en specialistische werk wat we doen hou ik ervan dat we binnen projecten altijd rekening houden met het menselijke aspect. De redenatie vanuit verschillende (werknemers/werkgevers) perspectieven en het afwijken van een one-size-fits-all approach is waar ik binnen het werk extra energie uithaal.

Naast mijn werk probeer ik mij op culinair gebied nog verder te ontplooien. Zo sta ik vaak in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen en ben ik bezig om mijn wijncertificaten te halen.