Bastiaan

Bastiaan Kars

Bastiaan Kars

Consultant | People Analytics | Total Rewards | pensioen

Als consultant ondersteun ik organisaties voornamelijk met HR gerelateerde projecten waarin data een belangrijke rol speelt. Over de jaren heen heb ik organisaties onder andere geholpen met Compensation & Benefits berekeningen, Strategic Workforce Planning, People Analytics vraagstukken en het maken van (online) tooling en dashboards.  Mijn achtergrond in business analytics en ervaring met HR advisering dragen hieraan bij.

Kenmerkend voor mijn werkstijl is dat ik flexibel en pragmatisch te werk ga, maar altijd vanuit de data redeneer. In de projecten die ik doe staat de data centraal en vanuit hier probeer ik (nieuwe) inzichten te verkrijgen die kunnen worden gebruikt bij het maken van vergelijkingen en voorspellingen. Ook weet ik nieuwe databronnen te koppelen aan bestaande bronnen om zo tot nieuwe inzichten te komen, want bedrijven kunnen vaak al veel meer dan ze zelf denken.

Naast mijn werk doe ik veel aan hardlopen, zo heb ik onder andere de marathons van Amsterdam, New York en Rotterdam gelopen.