Camiel Selker

Camiel Selker

Camiel Selker

Partner | Advisering RvC | Personeelsstrategie

Ik ben mede-oprichter en partner bij Focus Orange en Crunchr. Het was mijn grote wens om ondernemer te worden en na tien jaar in loondienst is dit avontuur begonnen. Mijn werkzaamheden zijn erg divers. Zo hou ik me bezig met de strategische richting van onze organisaties, en de manier waarop we ons organiseren en presenteren. Daarnaast ondersteun ik het marketing en sales team van Crunchr, en ben ik actief als adviseur van Raden van Commissarissen en HR directeuren over strategisch werkgeverschap.  

Mijn stijl is interactief, ik werk graag met mensen samen. Ik hou van logica, een beredeneerd verhaal dat het belang van de organisatie dient. Daarbij vind ik het prettig om te schakelen tussen conceptueel en concreet, zodat implicaties duidelijk worden en keuzes en afwegingen voor iedereen helder zijn. 

Naast mijn werk voor Focus Orange ben ik gastdocent bij het commissarissenprogramma van TIAS Business School. Ik publiceer regelmatig over maatschappelijke thema’s die me bezighouden en schreef samen met Hein Haenen het boek ‘Bovenbazen en de scheefgroei van hun beloning’. Verder ben ik voorzitter van de maatschappelijke onderneming Move, en coach ik startende ondernemers.