Eko

Eko Loijenga

Eko Loijenga

Associate Partner | Pensioen

Als pensioenadviseur in hart en nieren heb ik in de afgelopen meer dan 40 jaar veel pensioenkennis en -ervaring opgebouwd. Gewoon omdat ik mijn vak ongelooflijk boeiend, stimulerend en enerverend vind, nog steeds. Deze pensioenkennis en -ervaring zet ik graag volledig in voor mijn klanten. Als uitstekende basis voor mijn advisering dient mijn opleiding tot actuaris met als specialisme pensioenen en sociale verzekeringen.

Typerend voor mijn aanpak is dat deze grondig en gedegen is, waarbij ik eerst de diepte induik om geen materiële zaken over het hoofd te zien. Maar ook om vervolgens weer terug aan de oppervlakte te komen en dan goed onderscheid weten te maken tussen de zaken die er echt toe doen en welke niet.

Naast mijn werk doe ik al lang wat terug voor mijn beroepsvereniging, het Koninklijk Actuarieel Genootschap, in verschillende functies. Privé geniet ik samen met mijn vrouw (en regelmatig ook met onze kinderen en kleinkinderen) van ons weekendverblijf in Julianadorp aan Zee en hou ik van tuinieren, knutselen maar ook van een goed gesprek met een glaasje wijn bij de open haard.