Gioia Nijenhuis

Consultant | Total Rewards

Als consultant in het Total Rewards-team doe ik zowel adviesprojecten als outsourcing opdrachten. De koppeling tussen Rewards en menselijk gedrag vind ik leuk in het werk. De uitwerking daarvan op de medewerker kan een bepalende invloed hebben op performance.

Door mijn ervaring aan beide kanten van de tafel ken ik de implementatie-aspecten die komen kijken bij beoogde aanpassingen. Dit helpt om de haalbaarheid en praktische consequenties voor klanten in te schatten. De verscheidenheid aan projecten die ik heb gedaan stellen mij in staat klantvragen in een breder perspectief te zetten en snel verbanden te zien om de projectdoelstelling te realiseren.

Door mijn sensitiviteit en bedrijfseconomische studieachtergrond weet ik zowel de financiële kant als de menselijke kant van het werk te doorgronden. Mijn nuchtere aanpak is kenmerkend en helpt om oplossingen te bedenken die vooral praktisch en waarde toevoegend zijn.

Naast mijn werk volg ik een opleiding Professionele Communicatie dat zich richt op het effectief inzetten van mijzelf als instrument in het contact met de ander. Het menselijk gedrag komt uitvoerig naar voren in deze opleiding en dat kan ik goed gebruiken in de advisering.