Jessica Rehe

Associate Partner | Total Rewards

In mijn werk als consultant help ik klanten bij vraagstukken die opgelost kunnen worden door iets te veranderen aan functiestructurering, arbeidsvoorwaarden of performance management. Meestal is de aanleiding van de vraag een concreet probleem zoals het verliezen of niet kunnen aantrekken van talentvolle medewerkers, ontevredenheid bij medewerkers over de manier waarop ze kunnen doorgroeien, of de noodzaak om kosten beheersende maatregelen in te voeren.

Kenmerkend voor mijn aanpak is dat ik altijd begin vanuit mijn motivatie om bestaande dingen te verbeteren; wat werkt er niet, waarom werkt het niet en wat is er voor nodig om dat te veranderen? Ik ben kritisch, maar altijd oplossingsgericht en vind het een uitdaging om vernieuwende oplossingen of werkwijzen te bedenken voor problemen die vaak niet zo nieuw zijn.

Naast mijn werk lees ik veel minder boeken dan ik zou willen, spring ik vooral bij mooi weer op mijn racefiets om te trainen voor een jaarlijkse bergetappe en durf ik inmiddels hardop te zeggen dat ik hou van puzzelen en origami.