Lieke

Lieke de Schipper

Lieke de Schipper

Product consultant & marketing specialist | People Analytics

Als product consultant en marketing specialist voor Crunchr ben ik het eerste contactpunt voor (internationale) sales en ondersteun ik bij commerciële trajecten. Daarnaast werk ik samen met marketing aan onze on- en offline campagnes. In mijn functie ben ik altijd opzoek naar nieuwe mogelijkheden in de markt: om samenwerkingen aan te gaan en het marketing en salesproces zo optimaal mogelijk in te richten.

Bij Crunchr kan ik mijn klantgerichtheid en mijn affiniteit met data-analyse goed combineren. Ik  ondersteun bij projecten binnen het people analytics werkveld en draag zo bij aan de groei van Crunchr. Ik bouw graag aan iets om het tot een succes te maken: hiervoor breng ik de juiste mensen bij elkaar om samen het gewenste doel te bereiken.

Het ontdekken en onderzoeken van nieuwe mogelijkheden zet ik ook graag in in mijn vrije tijd, dan reis ik graag om zoveel mogelijk van de wereld te zien. Op het moment dat ik op reis kan gaan kan ik dan ook niet wachten om alles uit te zoeken en te gaan plannen.