Manon Gerritsen

Manon Gerritsen

Senior Consultant | Total Rewards

Als consultant help ik klanten graag bij het creëren van een total rewards strategie die is afgestemd op het unieke karakter van de organisatie en die de organisatie helpt haar doelen te bereiken.

In de praktijk betekent dit dat ik met name samenwerk met organisaties die substantieel gegroeid zijn of een strategie wijziging ondergaan. Hierdoor hebben zij behoefte aan begeleiding bij het opzetten van de organisatiestructuur; hoe de functies in de organisatie bijdragen aan de totale strategie, hoe verschillende beloningselementen het gewenste gedrag helpen stimuleren en hoe performance management helpt bij het managen van verwachtingen en het ontwikkelen van medewerkers.

In de projecten combineer ik de wensen en eisen van verschillende stakeholders (bijvoorbeeld die van de werkgever, maar ook van de medewerkers) met data. Hierdoor komt de uiteindelijke bepaling van de total rewards strategie tot stand op basis van feiten en inzichten en niet op basis van onderbuikgevoel. Ik ben er van overtuigd, dat door deze verschillende perspectieven mee te nemen, een onderscheidende, evenwichtige en duurzame total rewards strategie ontwikkeld wordt. Dit helpt de organisatie uiteindelijk bij het aantrekken en behouden van het juiste talent.

Ik word blij van mooie dingen, het proeven van bijzondere smaken en het ruiken van verfijnde geuren. Dit vertaalt zich vaak in het koken en eten in een ontspannen sfeer met familie en vrienden. Daarnaast, geniet ik echt van de wonderen der natuur, of dat nu in mijn eigen tuin is, in een ander land of door het bekijken van een film. Tennissen doe ik erg graag, ik ben hier een paar jaar geleden mee begonnen en ik heb nooit beseft hoe leuk dit is.