marloes-weerts

Marloes Weerts

Marloes Weerts

Senior Consultant | Pensioen | Total Rewards

De afgelopen 15 jaar heb ik werkgevers geholpen met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van arbeidsvoorwaarden en pensioen. Vaak zijn dit vraagstukken die vragen om strategische wijzigingen. Samen met de klant ga ik op zoek naar HR oplossingen die bijdragen aan de strategie van de onderneming, aansluiten bij toekomstige ontwikkelingen én kunnen rekenen op draagvlak onder stakeholders.

Kenmerkend voor mijn aanpak is een sterke combinatie van betrokkenheid, inhoudelijke kennis en samenwerking. Het is mijn kracht om in complexe veranderingstrajecten belangen en gevoeligheden van de verschillende betrokkenen mee te nemen om te komen tot breed gedragen veranderingen binnen de gestelde termijnen.

Het plezier van samenwerken en samen zijn met anderen is ook wat mij kenmerkt buiten het werk. Dit kan zijn door middel van sporten, vrijwilliger zijn op de sportvereniging van mijn kinderen of lekker koken en eten met vrienden en familie. Een van mijn mooiste ervaringen is geweest om samen met vier oud-collega’s een eigen ROPA-run team op te zetten. Een prachtige combinatie om door middel van een sportieve inzet en samenwerking iets te betekenen voor anderen.