Myrthe Oosterhout

Myrthe Oosterhout

Senior Consultant | Pensioen

Als consultant begeleid ik werkgevers en pensioenfondsen bij grote veranderingen in de pensioentoezegging en/of -uitvoering. Ik doe dit omdat ik het leuk vind complexe vraagstukken zo helder mogelijk (proberen) te maken. Daarbij ben ik ook altijd op zoek naar ‘de vraag achter de vraag’.

Omdat pensioen voor veel mensen een ingewikkeld onderwerp is, doe ik altijd mijn best onze adviezen zo praktisch en duidelijk mogelijk te maken. Typerend voor mijn aanpak is daarom dat ik ernaar streef continu scherp te hebben wat nu echt het “probleem” is dat moet worden opgelost. Dit laatste betekent dus ook dat ik geen niet-bestaande problemen ga oplossen – wat misschien volstrekt logisch klinkt, maar in de praktijk niet altijd zo vanzelfsprekend blijkt te zijn!

Ik sport graag en dan het liefste buiten: wielrennen, mountainbiken, skiën en wandelen. Soms met vooral een sportief doel (de Elfstedentocht op de fiets), maar vaak genoeg (en bij voorkeur!) combineer ik een sportieve activiteit met lekker eten en goede wijn. Daarbij zijn de Italiaanse Dolomieten favoriet!