Priy

Priy Werrij

Priy Werrij

Technical Project Manager | People Analytics

Als technical project manager houd ik mij bezig met de technische aspecten van Crunchr in de breedste zin van het woord. Of het nu requirements engineering, softwaredesign, programmeren, code reviews, release management of procesverbetering is; ik zorg ervoor dat ik van alle aspecten van ons productkennis heb. Door deze flexibele rol kan ik intern en extern snel vragen beantwoorden, technische (on)mogelijkheden inschatten en het overzicht behouden voor onze planningen.

Typerend voor mijn aanpak is dat ik met een Lean-werkwijze zo efficiënt mogelijk het maximale wil bereiken. Door mijn studie-achtergrond in Business Analytics ben ik in de technische wereld iemand die doelgericht zijn taken uitvoert en graag knopen doorhakt zodat we altijd vooruitgaan.

Net als in mijn werk doe ik graag veel verschillende dingen in mijn vrije tijd. Ik doe veel aan muziek (accordeon, drum), sport (squash, skeeleren) en vind de auto(techniek) erg interessant. De energie die daarvoor nodig is haal ik o.a. uit goede koffie en het ontmoeten van mensen.