rashed-muslem

Rashed Muslem

Rashed Muslem

Associate Consultant | people analytics | pensioen | total rewards | advisering rcv

Als werkstudent bij Focus Orange bied ik ondersteuning bij projecten binnen verschillende vakgebieden. Ik houd mij voornamelijk bezig met projecten op het gebied van pensioen. Denk hierbij aan het inzichtelijker maken van pensioenregelingen voor werkgevers, het ontwerpen van een pensioenregeling en het selectietraject naar een nieuwe pensioenuitvoerder.

Naast werken bij Focus Orange volg ik de (Pre-)Master Econometrie en Management Science aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heb ik de bachelor Werktuigbouwkunde afgerond aan de Technische Universiteit Delft. Door mijn technische achtergrond houd ik mij graag bezig met het uitvoeren van data analyses en het kwantificeren van complexe vraagstukken door middel van wiskundige methodes. Op deze manier probeer ik een gemakkelijk representatief advies te geven dat op data is gebaseerd. Daarnaast ben ik een teamspeler en vind ik het dus belangrijk om goed te communiceren met zowel collega’s als de opdrachtgever om zo gezamenlijk tot de beste oplossing te komen.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld en ga ik graag met vrienden op stap. Naast dit probeer ik mijzelf ook Spaans te leren.