Raymond Welmers

Raymond Welmers

Raymond Welmers

Partner | Total Rewards

Mijn werk bestaat uit het helpen van werkgevers om het máximale te halen uit hun HR-investering. Waar zet ik als organisatie mijn geld op in en waarom? Het zo helder mogelijk formuleren van de boodschap, de employee value proposition aan huidige en toekomstige medewerkers en vervolgens de concretisering daarvan in Total Rewards: daar is het mij uiteindelijk om te doen.

Total Rewards is voor mij niet het technisch-inhoudelijke vakgebied, of iets wat bepaald wordt door een externe benchmark. Ik zie het vooral als een krachtig middel om de boodschap van een organisatie mee over te brengen aan (toekomstige) medewerkers. In mijn aanpak staat co-creatie daarom centraal: het samen met HR, vakbonden, Ondernemingsraad en medewerkers werken aan een oplossing leidt -zonder uitzondering- tot een meer gedragen én kwalitatief beter eindresultaat. Verder wil ik werken op basis van feiten en inzichten uit data-analyse. En tenslotte: waarom handmatig als het makkelijk kan? Het toepassen van slimme tooling, op maat gemaakt of met behulp van Crunchr, maakt het proces eenvoudiger en onze oplossingen bestendiger. En vooral: ons werk nog leuker.

Mijn werk is voor mij vaak inspirerend, soms veeleisend maar altijd voldoenend. De ultieme ontspanning kan ik daarnaast iedere week vinden in de repetitieruimte en zo nu en dan op een podium, als zanger van de band HandsFree.