Roel

Roel van Etten

Roel van Etten

Implementatie Specialist | People Analytics

Als implementatie specialist ben ik verantwoordelijk voor de implementatie en adoptie van Crunchr. Het is mijn doel onze klanten de best mogelijke Crunchr ervaring te bieden, door ze te ondersteunen gedurende het gehele proces van implementatie tot en met het gebruik van Crunchr voor het verkrijgen van inzichten.

Het People Analytics vakgebied spreekt mij aan omdat ik hierin mijn interesse voor Human Resources, IT en data kan combineren om wetenschap en business bij elkaar te brengen. Kenmerkend voor mijn aanpak is dat ik het implementatie proces vanuit het perspectief van de klant benader, door constant de juiste vragen te stellen. Zo kunnen we onze werkprocessen optimaliseren en de implementatie fase nog efficiënter maken.

Buiten mijn werk ben ik een fanatieke sporter en heb ik een passie voor Powerlifting. Vind je mij niet op kantoor, dan is de kans groot dat ik in de gym aan het trainen ben voor (inter)nationale powerlift wedstrijden. Mijn mooiste herinnering was dan ook mijn deelname aan de World University Cup (2017) in Zuid-Afrika.