Stefan

Stefan Versteeg

Stefan Versteeg

Senior Sales Manager | People Analytics

Als senior sales manager ben ik sinds 2015 medeverantwoordelijk voor de opbouw van ons huidige sales & marketing team en het commerciële proces van Crunchr. Ik gebruik ruim 13 jaar ervaring binnen het HRIT domein om met organisaties in gesprek te gaan over de manier waarop technologie en data hen kan helpen om kritische beslissingen te nemen over hun personeel. Ik geloof heilig in de slimme en intuïtieve oplossing die Crunchr biedt en draag dat met veel enthousiasme uit. Uiteraard ben ik trots dat grote werkgevers als Randstad, KLM, Heineken en Tata Steel voor onze oplossing hebben gekozen.

Ik vind het belangrijk om betrokken te blijven bij de implementatie en adoptie van Crunchr als software oplossing, om zo samen met de klant het beoogde succes te behalen. Dit doe ik door de verschillende stakeholders in het project succesvol met elkaar te verbinden.

Naast tevreden klanten krijg ik echt een kick van het avontuur opzoeken met mijn mountainbike. Van extreem lange afdalingen in het bergachtige Barcelona tot het berijden van het strand langs de Nederlandse kustlijn.