Victor Steenbakker

Victor Steenbakker

Senior Consultant | Pensioen | Total Rewards

Toen ik in 1996 begon met werken “rolde’ ik de pensioenen in. Met gevoel voor cijfers als goede basis ben ik in de afgelopen jaren in verschillende functies werkzaam geweest. Zowel bij verzekeraars, consultants en een korte periode bij een corporate. Waarbij pensioen, (verzekerbare) arbeidsvoorwaarden en well-being de onderwerpen van gesprek zijn.

Omdat ik graag weet wat een bedrijf of persoon beweegt, geloof ik in het aangaan van samenwerkingen. Als je elkaar leert kennen, kom je namelijk verder. Dit kenmerkt mijn werkwijze ook. Door te snappen wat iemand of iets beweegt, kan ik mijn kennis en kunde optimaal inzetten. En dat leidt via een efficiënte weg tot het beste resultaat.

Daarnaast denk ik dat het delen van kennis leidt tot een groter begrip bij iedereen. Ik ben dan ook snel te porren voor het geven van een training of (gast)college.

Als ik niet aan het werk ben, kun je mij vinden op de tennisbaan, ben ik op vakantie of help ik anderen om in beweging te komen (als bootcamp-trainer).