Wendy Bruynis

Wendy Bruynis

Directiesecretaresse / Office Manager

Als Directiesecretaresse / Office Manager heb ik een heel breed takenpakket. En dat komt goed uit, want ik hou erg van afwisseling! Na jaren werkzaam te zijn geweest als PA bij verschillende corporate bedrijven, ben ik helemaal in mijn element bij dit jonge dynamische bedrijf met veel eigen verantwoordelijkheid.

Een greep uit mijn dagelijkse werkzaamheden zijn; ontzorgen van de directie, financiële- en salarisadministratie, regelen van facilitaire zaken, ondersteunen bij projecten, organiseren van evenementen en alles goed laten reilen en zeilen op kantoor. Daarnaast probeer ik eraan bij te dragen dat iedereen er happy bij zit o.a. door een fijne sociale werkomgeving te creëren, het neerzetten van een fleurig boeket en (gezonde) snacks.

Wanneer ik niet aan het werk ben vind je mij 3x per week op de sportschool voor een work-out of yoga, en spreek ik graag af om wat gezelligs te ondernemen met mijn vriendinnen, familie of vrienden. In het weekend moedig ik mijn dochters aan langs de lijn bij hockey en ben ik barcoördinator in de kantine. Mijn favoriete vakantie is skiën in Italië en waar ik de hele week naar uitkijk is de uitgebreide zondagslunch met mijn gezin.