Onze werkwijze

Wij helpen organisaties bij het opstellen van beleid op het gebied van personeel, arbeidsvoorwaarden en pensioen. Onze analyses en adviezen zijn kwantitatief onderbouwd en worden optimaal ondersteund met data door middel van Crunchr, onze technologie die het mogelijk maakt om personeelsdata te analyseren en rapporterenWij geloven in modern en innovatief werkgeverschap, dat meetbare resultaten oplevert in co-creatie met medewerkers.

Onze advisering is:

Data gedreven

Data gedreven

We helpen klanten niet met wat we denken, maar met wat we weten. Onze oplossingen zijn altijd onderbouwd door data en analyses. Daarvoor gebruiken we innovatieve technieken, zetten we ons technologieplatform Crunchr in en werken we met specialisten in data science en business analytics.

Relevant

Relevant

Ons doel is om de investering in mensen te optimaliseren. Het belang van de organisatie staat centraal. Gericht op de optimale inzet van de factor arbeid, breed gedragen door de medewerkers. We werken daarbij altijd vanuit organisatie-, medewerker- en financieel perspectief.

Met de klant

Met de klant

Samenwerking betekent voor ons: op de meest effectieve en efficiënte manier een resultaat realiseren. Dat kan via een gedeelde analyse, op tijdelijke basis bij de klant, en soms zelfs door volledige outsourcing van een project. We committeren ons aan een resultaat, zowel in projectaanpak als vergoeding.

Internationale dienstverlening

Naast onze dienstverlening in de Nederlandse markt hebben wij ook ervaring met internationale klanten. Ons Focus Orange Global Services team in Nederland bestaat uit lokale professionals die klaarstaan om wereldwijde organisaties te bedienen. Voor internationale opdrachten en werkzaamheden buiten Nederland werken wij samen met onze gekwalificeerde partners in het Buck global network.

Team Focus Orange

Over Focus Orange

De oorsprong van Focus Orange bevindt zich in New York: een beetje Hollandse nuchterheid in een door conceptuele, onherkenbare powerpoints gedomineerde wereld van HR advies. Bij de terugkeer van oprichter Dirk Jonker naar Nederland in 2011, sloten Camiel Selker, Ronald Doornbos en Raymond Welmers zich bij hem aan. De missie: personeelsbeleid weer relevant maken voor organisaties, gedreven door data, in samenwerking met de klant. 

Met meer dan 50 toegewijde medewerkers, technologie spin-out Crunchr, en meer dan 150 enthousiaste klanten bouwen we door aan het realiseren van deze missie en onze droom.

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op.